У Львові вперше відбувся фестиваль «Львів на тарілці»
З 20 по 22 квітня у Львові вперше відбувся гастрономічний фестиваль «Львів на тарілці», який мав на меті презентувати все багатство львівської кухні.
Фестиваль розпочався у п'ятницю гала-вечерею, яку підготували ресторани «Шекспір», «Кумпель» та «Світ кави», на подвір'ї палацу Потоцьких, на якій зібралось майже 300 осіб, представників туристичного бізнесу, рестораторів, готельєрів, медіа та місцевої влади з України та Росії.
А продовжився у суботу на неділю ярмарком-презентацією, де понад 20 львівських ресторанів та кав'ярень мали нагоду презентувати львів'янам та гостям міста страви власного виробництва. Цей ярмарок відвідало за 2 дні фестивалю майже 5 тисяч осіб.
Фотогалерея
Щурко Роман
Львівську
кухню я вважаю по-справжньому гостинною та домашньою, це кухня, яка йде від
серця.
Далі...