Mon pius Кентавир Штрудель Хаус Штрудель Хаус Дарвін Дарвін Кафе 1 Кафе 1 САЛО САЛО Шекспір Шекспір Грушевський CINEMA JAZZ Грушевський CINEMA JAZZ СПЛІТ СПЛІТ Дублін Дублін Культ Культ Панська Чарка Панська Чарка Кумпель Кумпель Citadel Inn Citadel Inn

У Львові вперше відбувся фестиваль «Львів на тарілці»

З 20 по 22 квітня у Львові вперше відбувся гастрономічний фестиваль «Львів на тарілці», який мав на меті презентувати все багатство львівської кухні.

Фестиваль розпочався у п'ятницю гала-вечерею, яку підготували ресторани «Шекспір»«Кумпель» та «Світ кави», на подвір'ї палацу Потоцьких, на якій зібралось майже 300 осіб, представників туристичного бізнесу, рестораторів, готельєрів, медіа та місцевої влади з України та Росії.

А продовжився у суботу на неділю ярмарком-презентацією, де понад 20 львівських ресторанів та кав'ярень мали нагоду презентувати львів'янам та гостям міста страви власного виробництва. Цей ярмарок відвідало за 2 дні фестивалю майже 5 тисяч осіб.


Партнери Гала-вечері


Фотогалерея
Кухарські правила. Особливості сервірування
«Універсальна книжка кухарська», Марія Охоровіч-Монатова. Львів, 1910 р.
З початками австрійського володарювання Галичиною схильні до чіткості та систематизації німці ввели нові закони та правила життята праців новій провінції Австрійської держави. Це стосувалося і харчування.  Безперечним свідченням уваги до процесу споживання їжі у Львові початку ХІХ ст. є видана 1835 р. львівською друкарнею Франца  Піллера «Книжка кухарська для вжитку в домах міських і панських.
Далі...

DikArt DikArt