Ярмарок «Смакуємо з Карпат»
Фермерські господарства та виробники з чотирьох областей Українських Карпат (Івано-Франківської, Закарпатської, Львівської та Чернівецької областей) об’єдналися на ярмарку, щоб презентувати свою традиційну продукцію, серед них - Селисьска сироварня, Еко-ферма «Зелений гай», «Чиста Флора», «Карпатський мед», Фермерські господарства «Горлиця-БІФ»,«Шеврет», «Веселка» та інші представники Карпатського регіону.
Серед продукції Карпат - плодово-ягідні сиропи, соки, сухофрукти (сушені сливи, яблука та груші) фруктово-ягідне повидло, яблучний сік, джеми, мармелади; овечий сир, бринза; козиний сир; фіточаї, лікувальні збори, каркаде, карпатські лікарські рослини; справжній козацький куліш, мед, мясні вироби та ін.
Під час майстер-класів з використанням продукції фермерських господарств готували традиційні страви, пекли шоколадно-горіховий пляцок, а переможець конкурсу родинних рецептів Львівської кухні «Галицька пательня» та Клубу Галицької кухні Олег Юзич презентував особливість приготування грибних кармонадлів під картопляним соусом.
Ярмарок виробників організований як частина Проекту Швейцарсько-української
співпраці, що фінансується Державним секретаріатом Швейцарії з економічних
питань (SECO, http://www.swiss-cooperation.a
«Універсальна книжка кухарська», Марія Охоровіч-Монатова. Львів, 1910 р.