Mon pius Кентавир Штрудель Хаус Штрудель Хаус Дарвін Дарвін Кафе 1 Кафе 1 САЛО САЛО Шекспір Шекспір Грушевський CINEMA JAZZ Грушевський CINEMA JAZZ СПЛІТ СПЛІТ Дублін Дублін Культ Культ Панська Чарка Панська Чарка Кумпель Кумпель Citadel Inn Citadel Inn

Шеф-кухарі Гала-вечері

Януш Пира

шеф-кухар ресторану Замку Дубєцко

Щурко Роман

шеф-кухар ресторану-клубу  «Split Lviv» 

Сушко Євгеній

шеф-кухар Citadel Inn Hotel & Resort

Яцишин Мар'ян

шеф-кухар ресторану "Шекспір"

Задорожна Оксана

шеф-кухар ресторану-пивоварні «Кумпель»

Найкращі шеф-кухарі Львова презентують всі тонкощі місцевої кухні на

«Гала-вечері страв Львівської кухні»

             28 червня у Львівському палаці мистецтв на терасі-галереї пройде розкішна «Гала-вечеря страв Львівської кухні». До цього особливого вечора організатори залучили найкращих шеф-кухарів Львова, які для 300 поважних гостей вечері приготують страви за особливими львівськими рецептами. Захід відбувається в рамках гастрономічного фестивалю «Львів на тарілці».

Як зазначила шеф-кухар ресторану-пивоварні «Кумпель» Оксана Задорожна, минулоріч вже брала участь у цьому заході, тому на цей раз хоче презентувати львівську кухню на ще вищому рівні.

«В цьому році ми подаємо холодну закуску – паштетики з птиці та різного м’яса, печені та варені, в салі та в галяреті за давніми галицькими переписами. Довелось близько десяти паштетів переробити, використовуючи новітні методи, а також заглядати до традиційних рецептів. Один з наших традиційних паштетів ми урізноманітнили цікавою начинкою. Гадаю ми доcягли бажаного результату, але з цікавістю очікуємо почути думку гостей гала-вечері», - додає Оксана.

Шеф-кухар ресторану «Шекспір» Мар'ян Яцишин також у минулому році презентував на Гала-вечері страви львівської кухні. Цього разу він приготує гарячий перекус – завиванець з чупака зі шпинатом та болгарським перцем та січеник з карпа.

Страви готуватимуться з використанням корисних та свіжих продуктів фермерських господарств Львівської області, наданих гуртовим продуктовим ринком «Шувар».

«В процесі приготування страв на 70 % я використовую саме місцеві продукти, а це свинина, телятина, помідори, полуниця та багато іншого, - зазначившеф-кухар «Citadel Inn» Hotel & Resort Євгеній Сушко. На Гала-вечері ми приготуємо томлену качину ніжку, яку подамо з червоною капустою і родзинками та сливовим соусом».

Кращими баріста кав’ярні «Світ кави» буде створено авторську каву, яку буде запропоновано гостям.

Щурко Роман, шеф-кухар ресторану-клубу  «Split Lviv», для гостей вечора підготував десерт – макове тістечко з горіховим кремом та вишневим джемом, яке подадуть з сезонними фруктами. «Готуватимемо його за рецептом Дарії Цвек, але з авторською подачею. Мені приємно, що працюватиму у команді талановитих та кращих шеф-кухарів Львова. В нас в меню багато хороших львівських страв і саме тут ми зможемо гарно та достойно про це заявити».

Ведучі вечері спільно з шеф-кухарями та сомельє презентуватимуть меню та особливість кожної страви і напою, триватимуть цікаві дискусії щодо традицій, рецептури, особливостей сервірування та подання страв до столу.


Фотогалерея
Ірина Котлобулатова
Львівська кухня багата та різноманітна стравами. Якщо взяти «зупки», то це селерові, помідорові, грибні, квасолеві і так далі, і так далі…
Далі...

Партнери гала-вечері
Кейтерінг-партнер
гала-вечері
Технічний партнер
гала-вечері
Організатор
Dikart
За підтримки
Lviv.Travel - офіційний туристичний сайт міста Львова Львівська міська рада
Офіційний авіаперевізник
Офіційний авіаперевізник
Партнер фестивалю
Партнер фестивалю Партнер фестивалю
Партнер майстер-класів
Д. Малахової
Panasonic
Інформаційні партнери
День Zaxid.net Ot-Ot.lviv.ua - найповніший календар подій Львова! Журнал Cooker OTELIER & RESTORATOR
DikArt DikArt