Mon pius Кентавир Штрудель Хаус Штрудель Хаус Дарвін Дарвін Кафе 1 Кафе 1 САЛО САЛО Шекспір Шекспір Грушевський CINEMA JAZZ Грушевський CINEMA JAZZ СПЛІТ СПЛІТ Дублін Дублін Культ Культ Панська Чарка Панська Чарка Кумпель Кумпель Citadel Inn Citadel Inn

Для ЗМІ

Пост-реліз II Гастрономічного фестивалю "Львів на тарілці"

Прес-реліз II Гастрономічного фестивалю "Львів на тарілці"

Пост-реліз I Гастрономічного фестивалю "Львів на тарілці"

Логотип Гастрономічного фестивалю "Львів на тарілці"

Завантажити логотип  Гастрономічного фестивалю "Львів на тарілці"  у форматі .png (1мб.), у форматі .eps (1мб.)

«II Гала-вечеря страв Львівської кухні»


Страви


Шеф-кухарі Гала-вечері


Завантажити фотографії великої роздільної здатності (2мб.)

Завантажити фотографії великої роздільної здатності: «II Гала-вечеря страв Львівської кухні» (7мб)

Завантажити промо-ролик 2012 (17мб.)

На фото презентовані страви шеф-кухарів Citadel Inn Hotel & Resort, ресторану "Шекспір", ресторану-клубу  «Split Lviv», ресторану-пивоварні «Кумпель» та використано посуд і столове приладдя з приватної колекції Андрія Юраша.

Використання матеріалів сайту (фото, логотипу, інформації) дозволено лише з посиланням (для інтернет-видань - гіперпосиланням) на сайт Гастрономічного фестивалю "Львів на тарілці"  (http://www.lvivontheplate.com.ua)

Телефон: +38 (032) 235-77-88

Фотогалерея
Кухарські правила. Особливості сервірування
«Універсальна книжка кухарська», Марія Охоровіч-Монатова. Львів, 1910 р.
З початками австрійського володарювання Галичиною схильні до чіткості та систематизації німці ввели нові закони та правила життята праців новій провінції Австрійської держави. Це стосувалося і харчування.  Безперечним свідченням уваги до процесу споживання їжі у Львові початку ХІХ ст. є видана 1835 р. львівською друкарнею Франца  Піллера «Книжка кухарська для вжитку в домах міських і панських.
Далі...

DikArt DikArt