Citadel Inn
вул. Грабовського, 11
21 червня - 7 липня 2013 року
- Тар-тар з Львівського сала з часниковими грінками
- Томлена качина ніжка на червоній капусті з сливово-винним соусом та родзинками
- Ніжна фермерська телятина з домашньою аджикою
- Традиційний Галицький сирник з полуничними «льодами»
Фотогалерея
Кухарські правила. Про прийоми
«Універсальна книжка кухарська», Марія Охоровіч-Монатова. Львів, 1910 р.
«Універсальна книжка кухарська», Марія Охоровіч-Монатова. Львів, 1910 р.
Приготування. Кожний прийом гостей завбачлива пані дому повинна обдумати заздалегідь, при обмеженій кількості служби розпланувати собі заняття, щоб все було приготоване старанно і вчасно, і при тому - не змучитися самій. З тою метою належить скласти собі такий план:
Далі...