Mon pius Кентавир Штрудель Хаус Штрудель Хаус Дарвін Дарвін Кафе 1 Кафе 1 САЛО САЛО Шекспір Шекспір Грушевський CINEMA JAZZ Грушевський CINEMA JAZZ СПЛІТ СПЛІТ Дублін Дублін Культ Культ Панська Чарка Панська Чарка Кумпель Кумпель Citadel Inn Citadel Inn

Дублін

 

пр-д. Крива Липа, 5

21 червня  - 7 липня 2013 року 

Спеціальна пропозиція страв Львівської кухні:

 Печене яблуко з медом та цинамоном

Традиційні львівські перекуси до пива:

Ребра телячі копчені з квашеними яблуками

Перекус на холодно зі скубаним м‘ясом та цибулевим хлібом


Фотогалерея
Галина Терещук
Що готувалося з традиційних галицьких страв вдома? Це - зелений  борщ, в якому обов’язково мусило бути трішечки рису, картоплі, багато зелені, обов’язково там було реберце.
Далі...

DikArt DikArt