Mon pius Кентавир Штрудель Хаус Штрудель Хаус Дарвін Дарвін Кафе 1 Кафе 1 САЛО САЛО Шекспір Шекспір Грушевський CINEMA JAZZ Грушевський CINEMA JAZZ СПЛІТ СПЛІТ Дублін Дублін Культ Культ Панська Чарка Панська Чарка Кумпель Кумпель Citadel Inn Citadel Inn

Культ

 

вул. Чайковського, 7

21 червня  - 7 липня 2013 року 

Спеціальна пропозиція страв Львівської кухні:
  • Лисички смажені на шкварках з драченою
  • Лиганці з сиром та сметанковою мачанкою
  • Крученики з грибами у вершковому соусі з молодою картоплею


Фотогалерея
Кухарські правила. Особливості сервірування
«Універсальна книжка кухарська», Марія Охоровіч-Монатова. Львів, 1910 р.
З початками австрійського володарювання Галичиною схильні до чіткості та систематизації німці ввели нові закони та правила життята праців новій провінції Австрійської держави. Це стосувалося і харчування.  Безперечним свідченням уваги до процесу споживання їжі у Львові початку ХІХ ст. є видана 1835 р. львівською друкарнею Франца  Піллера «Книжка кухарська для вжитку в домах міських і панських.
Далі...

DikArt DikArt