Mons pius
вул. Лесі Українки, 14
Заклад з давньою історією. Позиціонування закладу - пиво і м'ясо. Пиво у Монс Піус власного виробництва.
21 червня - 7 липня 2013 року
Спеціальна пропозиція страв Львівської кухні:
- cалат селянський
- ковбаски свинні і телячі
- свинна рулька підкопчена з тушеною капустою
- пиво монс піус
- настоянка липова.
Фотогалерея
Кухарські правила. Особливості сервірування
«Універсальна книжка кухарська», Марія Охоровіч-Монатова. Львів, 1910 р.
«Універсальна книжка кухарська», Марія Охоровіч-Монатова. Львів, 1910 р.
З початками австрійського
володарювання Галичиною схильні до чіткості та систематизації німці ввели нові
закони та правила життята праців новій провінції Австрійської держави. Це
стосувалося і харчування. Безперечним
свідченням уваги до процесу споживання їжі у Львові початку ХІХ ст. є видана
1835 р. львівською друкарнею Франца Піллера «Книжка кухарська для вжитку в домах міських і панських.
Далі...