Mons pius
вул. Лесі Українки, 14
Заклад з давньою історією. Позиціонування закладу - пиво і м'ясо. Пиво у Монс Піус власного виробництва.
21 червня - 7 липня 2013 року
Спеціальна пропозиція страв Львівської кухні:
- cалат селянський
- ковбаски свинні і телячі
- свинна рулька підкопчена з тушеною капустою
- пиво монс піус
- настоянка липова.
Фотогалерея
Кухня протягом сторіч
Кухня зі всіма її смаколиками, приправами, десертами є витвором уяви багатьох народів упродовж століть. Людина за примхою природи споживає їжу від самого початку свого існування. Спосіб споживання страв змінювався разом із еволюцією людини - від сирої їжі до обжарювання, соління та вудження і далі до вишуканих страв нашого часу, концепції раціонального харчування та ресторанної естетики оформлення страв.
Далі...