Mon pius Кентавир Штрудель Хаус Штрудель Хаус Дарвін Дарвін Кафе 1 Кафе 1 САЛО САЛО Шекспір Шекспір Грушевський CINEMA JAZZ Грушевський CINEMA JAZZ СПЛІТ СПЛІТ Дублін Дублін Культ Культ Панська Чарка Панська Чарка Кумпель Кумпель Citadel Inn Citadel Inn

Mons pius

 
вул. Лесі Українки, 14

Заклад з давньою історією. Позиціонування закладу - пиво і м'ясо. Пиво у Монс Піус власного виробництва.


21 червня  - 7 липня 2013 року 

Спеціальна пропозиція страв Львівської кухні:

  • cалат селянський
  • ковбаски свинні і телячі
  • свинна рулька підкопчена з тушеною капустою
  • пиво монс піус
  • настоянка липова.

Фотогалерея
Кухарські правила. Особливості сервірування
«Універсальна книжка кухарська», Марія Охоровіч-Монатова. Львів, 1910 р.
З початками австрійського володарювання Галичиною схильні до чіткості та систематизації німці ввели нові закони та правила життята праців новій провінції Австрійської держави. Це стосувалося і харчування.  Безперечним свідченням уваги до процесу споживання їжі у Львові початку ХІХ ст. є видана 1835 р. львівською друкарнею Франца  Піллера «Книжка кухарська для вжитку в домах міських і панських.
Далі...

DikArt DikArt