Mon pius Кентавир Штрудель Хаус Штрудель Хаус Дарвін Дарвін Кафе 1 Кафе 1 САЛО САЛО Шекспір Шекспір Грушевський CINEMA JAZZ Грушевський CINEMA JAZZ СПЛІТ СПЛІТ Дублін Дублін Культ Культ Панська Чарка Панська Чарка Кумпель Кумпель Citadel Inn Citadel Inn

Ресторан "Шекспір"

 

в. Любінська, 144

Вишукана галицька кухня, доповнена неймовірно легкою та витонченою атмосферою!

21 червня  - 7 липня 2013 року 

Спеціальна пропозиція страв Львівської кухні:

  • запечене філе телятини, фаршироване чорносливом у винно-вершковому соусі
  • крученик зі свинного філе з тушкованою капустою та помідорами "чері"
  • закуска з маринованих овочів з часником та олією, власного приготування
  • прохолодний зелений борщ
  • ліниві вареники з цибулею та шпондером

Фотогалерея
Кухарські правила. Особливості сервірування
«Універсальна книжка кухарська», Марія Охоровіч-Монатова. Львів, 1910 р.
З початками австрійського володарювання Галичиною схильні до чіткості та систематизації німці ввели нові закони та правила життята праців новій провінції Австрійської держави. Це стосувалося і харчування.  Безперечним свідченням уваги до процесу споживання їжі у Львові початку ХІХ ст. є видана 1835 р. львівською друкарнею Франца  Піллера «Книжка кухарська для вжитку в домах міських і панських.
Далі...

DikArt DikArt