Mon pius Кентавир Штрудель Хаус Штрудель Хаус Дарвін Дарвін Кафе 1 Кафе 1 САЛО САЛО Шекспір Шекспір Грушевський CINEMA JAZZ Грушевський CINEMA JAZZ СПЛІТ СПЛІТ Дублін Дублін Культ Культ Панська Чарка Панська Чарка Кумпель Кумпель Citadel Inn Citadel Inn

СПЛІТ

 

пл. Міцкевича, 7/6

21 червня  - 7 липня 2013 року 

Спеціальна пропозиція страв Львівської кухні:

Холодні перекуси

Асорті м’ясне по-галицьки                                                       

 (Руляд свинний запечений, печеня (маринована у спеціях та запечена буженина), часникові шкварки (домашнє сало перетерте з часничком), цвікли (бурячки) з хроном)

Паштет м’ясний з соленими грибами                       

 та домашнім хлібом                          

(Домашній паштет зі свинини, телятини, курячої печінки та телячого язичка, подається з соленими печерицями власного приготування, маслом та гріночками з домашнього чорного хліба з сухофруктами )

Салат з квасолі та маринованих грибочків         

(Білі мариновані гриби, відварна біла квасоля, свіжий болгарський перець та солодка кримська цибулька; заправка на основі оливкової олії)

Домашня печена ковбаска з цвіклами з хроном

(Запечена ковбаска зі свинини та телятини, з додаванням домашнього сала; подається холодною з квашеною капустою та бурячками з хроном )

Перші страви

Квасковий борщ з реберцями                                     

Перекуси на гаряче

Запечена телятина з капустою, тушеною             

з білими грибами

 (Маринована у спеціях з часничком та запечена теляча вирізка, подається з тушкованою квашеною капустою та мачанкою (підливкою) з білих грибів )

Вареники з капустою та грибною мачанкою           

(Вареники з квашеною капустою, подаються з мачанкою (підливкою) з білих грибів та зі шкварочками)

Налисники з капустою та м’ясною мачанкою        

(Обсмажені на вершковому маслі млинчики, фаршировані тушеною капустою та беконом, подаються з мачанкою з курятини)

Сіканці з квасолі з помідоровою підливкою        

(Квасолеві зрази з печерицями, паніровані в сухариках; подаються з підливкою на основі свіжих помідорів, часничку, болгарського перцю та вершкового масла)

Шпондер печений з цвітною капустою та брокколі

(Маринований у спеціях та запечений бекон; подається з цвітною капустою та брокколі, ріпчастою цибулькою, стручковою квасолею та болгарським перцем)

Солоденьке 

Птисі з ванільним кремом

(Профітролі, начинені заварним ванільним кремом, подаються з шоколадом та свіжими ягодами)

 



Фотогалерея
Ірина Магдиш
Для кожної людини львівська кухня зовсім інша. Для мене львівська кухня – це кухня бабці. І є якісь обов’язкові елементи без яких львівська кухня для мене не існує.
Далі...

DikArt DikArt