СПЛІТ
пл. Міцкевича, 7/6
21 червня - 7 липня 2013 року
Холодні перекуси
Асорті м’ясне по-галицьки
(Руляд свинний запечений, печеня (маринована у спеціях та запечена буженина), часникові шкварки (домашнє сало перетерте з часничком), цвікли (бурячки) з хроном)
Паштет м’ясний з соленими грибами
та домашнім хлібом
(Домашній паштет зі свинини, телятини, курячої печінки та телячого язичка, подається з соленими печерицями власного приготування, маслом та гріночками з домашнього чорного хліба з сухофруктами )
Салат з квасолі та маринованих грибочків
(Білі мариновані гриби, відварна біла квасоля, свіжий болгарський перець та солодка кримська цибулька; заправка на основі оливкової олії)
Домашня печена ковбаска з цвіклами з хроном
(Запечена ковбаска зі свинини та телятини, з додаванням домашнього сала; подається холодною з квашеною капустою та бурячками з хроном )
Перші страви
Квасковий борщ з реберцями
Перекуси на гаряче
Запечена телятина з капустою, тушеною
з білими грибами
(Маринована у спеціях з часничком та запечена теляча вирізка, подається з тушкованою квашеною капустою та мачанкою (підливкою) з білих грибів )
Вареники з капустою та грибною мачанкою
(Вареники з квашеною капустою, подаються з мачанкою (підливкою) з білих грибів та зі шкварочками)
Налисники з капустою та м’ясною мачанкою
(Обсмажені на вершковому маслі млинчики, фаршировані тушеною капустою та беконом, подаються з мачанкою з курятини)
Сіканці з квасолі з помідоровою підливкою
(Квасолеві зрази з печерицями, паніровані в сухариках; подаються з підливкою на основі свіжих помідорів, часничку, болгарського перцю та вершкового масла)
Шпондер печений з цвітною капустою та брокколі
(Маринований у спеціях та запечений бекон; подається з цвітною капустою та брокколі, ріпчастою цибулькою, стручковою квасолею та болгарським перцем)
Солоденьке
Птисі з ванільним кремом
(Профітролі, начинені заварним ванільним кремом, подаються з шоколадом та свіжими ягодами)