Mon pius Кентавир Штрудель Хаус Штрудель Хаус Дарвін Дарвін Кафе 1 Кафе 1 САЛО САЛО Шекспір Шекспір Грушевський CINEMA JAZZ Грушевський CINEMA JAZZ СПЛІТ СПЛІТ Дублін Дублін Культ Культ Панська Чарка Панська Чарка Кумпель Кумпель Citadel Inn Citadel Inn

Соломія Чубай


Співачка, організатор мистецьких подій.

Традиційна галицька кухня мені асоціюється зі стравами моєї бабці, яка чудово готувала. Чого варті лазанки чи прецлі, а її струдлі з маком та яблуками з корицею. А рулети із заварним кремом та трускавками :) Голубці з бульбою. Я вже не говорю про борщ чи зупки, які вона виварювала постійно :)) Це для мене львівська кухня.

Читайте також:


Фотогалерея
Кухарські правила. Особливості сервірування
«Універсальна книжка кухарська», Марія Охоровіч-Монатова. Львів, 1910 р.
З початками австрійського володарювання Галичиною схильні до чіткості та систематизації німці ввели нові закони та правила життята праців новій провінції Австрійської держави. Це стосувалося і харчування.  Безперечним свідченням уваги до процесу споживання їжі у Львові початку ХІХ ст. є видана 1835 р. львівською друкарнею Франца  Піллера «Книжка кухарська для вжитку в домах міських і панських.
Далі...

DikArt DikArt