Mon pius Кентавир Штрудель Хаус Штрудель Хаус Дарвін Дарвін Кафе 1 Кафе 1 САЛО САЛО Шекспір Шекспір Грушевський CINEMA JAZZ Грушевський CINEMA JAZZ СПЛІТ СПЛІТ Дублін Дублін Культ Культ Панська Чарка Панська Чарка Кумпель Кумпель Citadel Inn Citadel Inn

Соломія Чубай


Співачка, організатор мистецьких подій.

Традиційна галицька кухня мені асоціюється зі стравами моєї бабці, яка чудово готувала. Чого варті лазанки чи прецлі, а її струдлі з маком та яблуками з корицею. А рулети із заварним кремом та трускавками :) Голубці з бульбою. Я вже не говорю про борщ чи зупки, які вона виварювала постійно :)) Це для мене львівська кухня.

Читайте також:


Фотогалерея
Кухарські правила. Про прийоми
«Універсальна книжка кухарська», Марія Охоровіч-Монатова. Львів, 1910 р.

Приготування. Кожний прийом гостей завбачлива пані дому повинна обдумати заздалегідь, при обмеженій кількості служби розпланувати собі заняття, щоб все було приготоване старанно і вчасно, і при тому -  не змучитися самій. З тою метою належить скласти собі такий план:

Далі...

DikArt DikArt