Влодко Костирко
Знаний
у Львові митець, творець ресторанних
інтер’єрів.
Якщо говорити про Львівську кухню, то це залежить в першу чергу від того з яков кухнев порівнювати))), їсти бульбу без хліба се особливість в контексті України і норма в контексті Європи))).
Серед улюблених страв Львівської кухні, то в літі люблю їсти холодники, або так звані овочеві (на сучасній українській мові - се фруктові) зупи. Люблю теж бігос і журек, пляцки з бульби і реберка... На жаль, я не готую, але місцеві страви поїсти люблю.
Добре, що фестиваль «Львів на тарілці» відбувається ві Львові, можливо, його варто було б робити частіше, й тим самим популяризувати локальні страви, використовуючи сезонні продукти...
Читайте також:
Фотогалерея
Катерина Кіт-Садова
«Львівська кухня - це як великий котел, в який
сходять усі традиції та новаторські ідеї. Адже у Львові проживало багато
національностей, які обмінювались досвідом у приготуванні їжі, що передавалося
з покоління в покоління.
Далі...