Mon pius Кентавир Штрудель Хаус Штрудель Хаус Дарвін Дарвін Кафе 1 Кафе 1 САЛО САЛО Шекспір Шекспір Грушевський CINEMA JAZZ Грушевський CINEMA JAZZ СПЛІТ СПЛІТ Дублін Дублін Культ Культ Панська Чарка Панська Чарка Кумпель Кумпель Citadel Inn Citadel Inn

Олесь Дзиндра

Львівський художник, власник ресторану «Трапезна»

Всі асоціації з львівською кухнею є втілені у меню нашої «Трапезни». У нас кухня записана від родин нашого колективу. Страви брали від бабусь. І коли кажуть, що наша кухня різношерста, то це означає, що місцева кухня і є така різношерста. Це не регіональна автентика. Це наші асоціації на галицьку кухню. Це наші репліки на ідеї бабусь.

«Трапезна» знаходиться в келіях монастиря отців бернардинців. Фірмові страви - "Вепрені реберця печені в меді", "Борщ монастирський", "Цибулевий пиріг", настоянки.


Читайте також:


Фотогалерея
Кухарські правила. Особливості сервірування
«Універсальна книжка кухарська», Марія Охоровіч-Монатова. Львів, 1910 р.
З початками австрійського володарювання Галичиною схильні до чіткості та систематизації німці ввели нові закони та правила життята праців новій провінції Австрійської держави. Це стосувалося і харчування.  Безперечним свідченням уваги до процесу споживання їжі у Львові початку ХІХ ст. є видана 1835 р. львівською друкарнею Франца  Піллера «Книжка кухарська для вжитку в домах міських і панських.
Далі...

DikArt DikArt