Олесь Дзиндра
Львівський художник, власник ресторану «Трапезна»
Всі асоціації з львівською кухнею є втілені у меню нашої «Трапезни». У
нас кухня записана від родин нашого колективу. Страви брали від бабусь. І коли
кажуть, що наша кухня різношерста, то це означає, що місцева кухня і є така
різношерста. Це не регіональна автентика. Це наші асоціації на галицьку
кухню. Це наші репліки на ідеї бабусь.
«Трапезна» знаходиться в келіях
монастиря отців бернардинців. Фірмові страви - "Вепрені реберця печені в
меді", "Борщ монастирський", "Цибулевий пиріг",
настоянки.
Читайте також:
Фотогалерея
Щурко Роман
Львівську
кухню я вважаю по-справжньому гостинною та домашньою, це кухня, яка йде від
серця.
Далі...