Mon pius Кентавир Штрудель Хаус Штрудель Хаус Дарвін Дарвін Кафе 1 Кафе 1 САЛО САЛО Шекспір Шекспір Грушевський CINEMA JAZZ Грушевський CINEMA JAZZ СПЛІТ СПЛІТ Дублін Дублін Культ Культ Панська Чарка Панська Чарка Кумпель Кумпель Citadel Inn Citadel Inn

Голубці з картоплею і гречкою

1 капустина, 2 кг картоплі, 250 г гречки, 3-4 цибулини, олія, сіль, перець, часник, лавровий листок.

Листочки капусти відділити від качана, відпарити в підсоленій воді. Потовщені місця зрізати. Сиру картоплю помити і почистити. Натерти на тертці (або пропустити через м'ясорубку), і добре відтиснути, щоб зайва рідина вийшла. Промиту гречку залити окропом і відварити. Цибулю почистити, дрібно нарізати, підсмажити на олії до золотистого кольору.

Вимішати з картоплею та гречкою. Посолити, поперчити, додати часник. Накладати фарш в капустяне листя і загортати. Скласти голубці у посудину, покласти лавровий листок, до половини налити води. Поставити в духовку на 1-1.5 години. Дно посуду можна викласти капустяними листками, зверху теж.

Pецепт Дарії Цвек


Читайте також:


Фотогалерея
Марк Зархін
Сама Галичина – це місце перетину різних шляхів, життя різних націй, і саме завдяки цьому сформувалася багата кухня.
Далі...