Mon pius Кентавир Штрудель Хаус Штрудель Хаус Дарвін Дарвін Кафе 1 Кафе 1 САЛО САЛО Шекспір Шекспір Грушевський CINEMA JAZZ Грушевський CINEMA JAZZ СПЛІТ СПЛІТ Дублін Дублін Культ Культ Панська Чарка Панська Чарка Кумпель Кумпель Citadel Inn Citadel Inn

Сіканці з квасолі

Приготувати квасолеве пюре, охолодити, вбити 2 яйця, додати 2 - 3 ст. ложки тертої булки, поперчити і вимішати. Виробити подовгасті сіканці, обкачати їх у тертій булці, обсмажити в олії. Подавати на стіл із саморобною підливою з помідорів.

Рецепт Ольги Франко


Читайте також:


Фотогалерея
Катерина Кіт-Садова
 «Львівська кухня - це як великий котел, в який сходять усі традиції та новаторські ідеї. Адже у Львові проживало багато національностей, які обмінювались досвідом у приготуванні їжі, що передавалося з покоління в покоління. Далі...

DikArt DikArt