Mon pius Кентавир Штрудель Хаус Штрудель Хаус Дарвін Дарвін Кафе 1 Кафе 1 САЛО САЛО Шекспір Шекспір Грушевський CINEMA JAZZ Грушевський CINEMA JAZZ СПЛІТ СПЛІТ Дублін Дублін Культ Культ Панська Чарка Панська Чарка Кумпель Кумпель Citadel Inn Citadel Inn

Студенець з щупака (карася, судака, ляща)

Рибину почистити, помити, посолити і залишити на 2 години. Тоді промити, витерти, порізати на шматки і, заливши холодною юшкою з ярини (овочів) і коренів петрушки, моркви, зварити. Рибу вийняти, юшку процідити крізь марлю. На дно форми покласти порізані кружальця яйця, мариновані гриби, залити юшкою і поставити в холодне місце.
Коли застигне, викласти рибу, залити рештою юшки і знову остудити. Перед подачею на стіл викласти студенець з форми на полумисок уверх дном.

Рецепт Ольги Франко


Читайте також:


Фотогалерея
Катерина Кіт-Садова
 «Львівська кухня - це як великий котел, в який сходять усі традиції та новаторські ідеї. Адже у Львові проживало багато національностей, які обмінювались досвідом у приготуванні їжі, що передавалося з покоління в покоління. Далі...

DikArt DikArt