Mon pius Кентавир Штрудель Хаус Штрудель Хаус Дарвін Дарвін Кафе 1 Кафе 1 САЛО САЛО Шекспір Шекспір Грушевський CINEMA JAZZ Грушевський CINEMA JAZZ СПЛІТ СПЛІТ Дублін Дублін Культ Культ Панська Чарка Панська Чарка Кумпель Кумпель Citadel Inn Citadel Inn

Короп з вінегретом

Рибу почистити, помити, посолити. Залити відваром з ярини і варити. Під кінець додати 1/2 склянки білого вина чи оцту. Приготувати вінегрет: порізати на шматочки печений буряк, варену картоплю, квашені огірки, додати квасолі, заправити оцтом, гірчицею, олією, посолити і посипати цукром. Перемішати, викласти на подовгастий полумисок, зверху покласти шматочки риби і полити підливою.

Рецепт Ольги Франко


Читайте також:


Фотогалерея
Олесь Дзиндра
Всі асоціації з львівською кухнею є втілені у меню нашої «Трапезни». У нас кухня записана від родин нашого колективу. 
Далі...

DikArt DikArt