Mon pius Кентавир Штрудель Хаус Штрудель Хаус Дарвін Дарвін Кафе 1 Кафе 1 САЛО САЛО Шекспір Шекспір Грушевський CINEMA JAZZ Грушевський CINEMA JAZZ СПЛІТ СПЛІТ Дублін Дублін Культ Культ Панська Чарка Панська Чарка Кумпель Кумпель Citadel Inn Citadel Inn

Короп з вінегретом

Рибу почистити, помити, посолити. Залити відваром з ярини і варити. Під кінець додати 1/2 склянки білого вина чи оцту. Приготувати вінегрет: порізати на шматочки печений буряк, варену картоплю, квашені огірки, додати квасолі, заправити оцтом, гірчицею, олією, посолити і посипати цукром. Перемішати, викласти на подовгастий полумисок, зверху покласти шматочки риби і полити підливою.

Рецепт Ольги Франко


Читайте також:


Фотогалерея
Кухня протягом сторіч
Кухня  зі всіма її смаколиками, приправами, десертами є витвором уяви багатьох народів упродовж століть. Людина за примхою природи споживає їжу від самого початку свого існування. Спосіб споживання страв змінювався разом із еволюцією людини - від сирої їжі до обжарювання, соління та вудження і далі до вишуканих страв нашого часу, концепції раціонального харчування та ресторанної естетики оформлення страв. Далі...

DikArt DikArt