Mon pius Кентавир Штрудель Хаус Штрудель Хаус Дарвін Дарвін Кафе 1 Кафе 1 САЛО САЛО Шекспір Шекспір Грушевський CINEMA JAZZ Грушевський CINEMA JAZZ СПЛІТ СПЛІТ Дублін Дублін Культ Культ Панська Чарка Панська Чарка Кумпель Кумпель Citadel Inn Citadel Inn

Вареники (з капустою, грибами, горохом)

Замісити звичайне прісне тісто і виготовити з нього невеличкі варенички, начинити їх притушкованою капустою, посіченими вареними або маринованими грибами, протертим крізь сито вареним горохом. Зварити їх у підсоленій воді. Вареники полити олією, посипати підсмаженою тертою булкою та покласти на 5 хвилин у духовку, щоб злегка зарум'янилися.

Рецепт Ольги Франко


Читайте також:


Фотогалерея
Олесь Дзиндра
Всі асоціації з львівською кухнею є втілені у меню нашої «Трапезни». У нас кухня записана від родин нашого колективу. 
Далі...

DikArt DikArt