Mon pius Кентавир Штрудель Хаус Штрудель Хаус Дарвін Дарвін Кафе 1 Кафе 1 САЛО САЛО Шекспір Шекспір Грушевський CINEMA JAZZ Грушевський CINEMA JAZZ СПЛІТ СПЛІТ Дублін Дублін Культ Культ Панська Чарка Панська Чарка Кумпель Кумпель Citadel Inn Citadel Inn

Малай із повидлом

Тісто: 300 г кукурудзяного борошна, 3 скл. молока, 150 г цукру, 50 г вершкового масла, 6 яєць, цедра з одного лимона, 150 г повидла з слив.

Запарити борошно гарячим молоком, добре розтерти, щоб не було грудочок, розтерти масло з цукром, жовтками і лимонною цедрою. Весь час вимішуючи, додавати по ложці запареного борошна. Коли утвориться однорідна маса, вимішати її з піною збитих білків, розлити у дві посипані сухарями тортівниці й пекти в гарячій духовці (210—250 С) протягом години, перекласти повидлом.

Pецепт Дарії Цвек


Читайте також:


Фотогалерея
Кухня протягом сторіч
Кухня  зі всіма її смаколиками, приправами, десертами є витвором уяви багатьох народів упродовж століть. Людина за примхою природи споживає їжу від самого початку свого існування. Спосіб споживання страв змінювався разом із еволюцією людини - від сирої їжі до обжарювання, соління та вудження і далі до вишуканих страв нашого часу, концепції раціонального харчування та ресторанної естетики оформлення страв. Далі...